در انتظار آی‌فون ۸ و گلکسی نوت ۸ نمانید، چون شرکتی پیدا شده که ادعا می‌کند نخستین گوشی هولوگرافیک دنیا را روانه بازار خواهد کرد!

ساخت وبلاگ

دور و بر ما پر شده از گوشی‌های پرچم‌دار تکراری که شاید اگر تعصب را کنار بگذاریم، فرق چندانی هم با هم نداشته باشند. چرا این همه انتظار بکشیم و در انتظار آی‌فون ۸ و گلکسی نوت ۸ بمانیم؟!

در این میان، شرکت RED، شرکنی که بیشتر به خاطر ساختن دوربین‌های دیجیتال حرفه‌ای برای فیلمبرداری از فیلم‌های هالیوودی مشهور است، به تازگی اعلام کرده که یک گوشی هولوگرافیک به نام هیدروژن را روانه بازار خواهد کرد.

این شرکت هیدروژن را نخستین وسیله پخش رسانه‌های هولوگرافیک در دنیا قلمداد کرده و گفته است که این گوشی نیازی به عینک زدن کاربر هم ندارد.

هیدروژن، یک گوشی اندرویدی است و صفحه نمایش ۵٫۷ اینچی دارد و قرار است در سه ماهه اول سال ۲۰۱۸ روزانه بازار شود.

قیمت این گوشی خیلی گران است. نسخه با بدنه تیتانیومی این گوشی نزدیک به ۱۶۰۰ دلار قیمت دارد و نسخه آلومینیومی آن هم ۱۲۰۰ دلاری است.

هنوز در مورد فناوری دقیق پخش تصویر این گوشی، مطلبی منتشر نشده. البته شما نباید مثلا انتظار داشته باشید، با صحنه‌ای شبیه نمایش فیلم در فیلم‌های جنگ‌های ستاره‌ای روبرو شوید!

به نظر می‌رسد که هولوگرام ادعایی شرکت RED، یک پخش سه‌بعدی ویژه و باکیفیت و بدون نیاز به عینک باشد که با تغییر زاویه دید کاربر، صحنه هم اندکی چرخش پیدا کند.

فرمت فیلم‌هایی که گوشی هیدروژن پخش می‌کند H4V است که ۴ آن نمایانگر امکان مشاهده فیلم از ۴ زاویه است.

این گوشی در ضمن می‌تواند محتوای سه‌بعدی روتین، برنامه‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی دو و سه بعدی را هم پخش کند.

سیستم پخش این گوشی هم «های اند» است و الگوریتمی دارد که می‌تواند صدای استریو را به فرمت پخش فرگیر ۵٫۱ تبدیل کند.

شرکت RED خیلی به ساختن ابزارهای ماژولار علاقه دارد و مانند دوربین‌هایش، گوشی‌ آینده‌اش هم ماژولار است. کاربر می‌تواند با اضافه کردن قطعات اضافی به این گوشی فیلم‌ها و عکس‌های باکیفیت بالا و حتی محتواهایی با فرمت پخش ویژه هولوگرافیک RED را ضبط کند.

به جز اینها و چیزهای اندکی که در مورد طراحی نسخه اولیه این گوشی از عکسی بالا دستگیر ما می‌شود، ما اطلاع دقیق خاص دیگری از گوشی نداریم.

حالا فرض کنیم که کیفیت نمایش سه‌بعدی خاص این گوشی، واقعا عالی باشد و فرض کنیم که پرداخت ۱۲۰۰ دلار هم مانعی بر سر این گوشی نباشد. فرض می‌کنید این گوشی محبوب حداقل خواص بشود؟

فعلا تصور من چنین چیزی نیست. گوشی احتمالا چند روزی کاربرانش را سرگرم خواهد کرد و بعد از آن تبدیل به یک گوشی معمولی خواهد شد.

چرا؟

چون تا گوشی به خود کاربران امکان ندهد که شخصا عکس‌ها و فیلم‌های هولوگرافیک را به سادگی تولید کنند و به اشتراک بگذارند، بختی برای آن متصور نیست.

یعنی RED تصور می‌کند که با در اختیار دادن یک کتابخانه کوچک هولوگرافیک، همه چیز را می‌تواند حل کند. در صورتی که باید به فکر یک پلتفرم تولید و اشتراک باشد.

حتی اگر این شرکت یکی دو گام دیگر بردارد و مشکلات بالا را حل کند، مشکل بعدی این است که کاربران نمی‌توانند مثل عکس‌های برداشته شده در اینستاگرام، لذت اشتراک همگانی عکس‌ها را با این عکس‌ها تجربه کنند. چون عملا هیچ کدام از دوستان و آشنایان یک کاربر مفروض، گوشی هیدروژن را ندارند.

می‌دانید مشکل RED چیست؟

ما همین حالا فناوری‌های سطح بالایی داریم که وارد صنایع مصرفی همگانی نشده‌اند. به دلایل مختلف: گران بودن، پیچیدگی استفاده، دشواری فنی گنجاندن آن در یک محصول عادی پرتابل و …

حالا برخی شرکت‌ها به این فکر می‌افتند که برخی از این فناوری‌ها را به صورت زودهنگام و پیش‌رس، در قالب گجت‌هایی گران به بازار عرضه کنند.

حاصل کار آنها سرخوردگی است.

کار منطقی این است که فناوری ارزان‌شده و قابل اعتماد را در قالب یک پلتفرم قابل درک برای همگان وارد گوشی‌ها کنند. این کاری است که شرکت‌هایی مثل اپل و سامسونگ، تقریبا به درستی انجام می‌دهند.

پزشک اول...
ما را در سایت پزشک اول دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ممد رسول onepezeshk بازدید : 215 تاريخ : يکشنبه 18 تير 1396 ساعت: 1:42