اپل از فعال کردن ویژگی موقعیت‌یابی آی‌فون در موارد اضطراری که می‌تواند منجر به نجات جان میلیون‌ها نفر شود، خودداری کرده است

ساخت وبلاگ

با اینکه از نظر فناوری کار خیلی ساده‌ای است، اما اپل درخواست‌هایی را که از این شرکت برای فعال کردن ویژگی‌ای به نام AML انجام شده، مسکوت گذاشته است.

AML مخفف موقعیت‌یابی پیشرفته گوشی است. اگر این گزینه در گوشی توسط سازنده گنجانده شود، وقتی کاربر گوشی تماس اضطراری برقرار می‌کند، به صورت خودکار موقعیت او برای امدادرسان‌ها پیامک می‌شود.


آگهی متنی میان‌متنی:
برنامه‌ریزی روزانه به شیوهٔ افراد موفق و ثروتمند را بیاموزید (کتاب الکترونیک رایگان)


گوگل پیش از این AML را در اندروید گنجانده است و از این طریق واقعا موارد بسیاری از نجات انسان‌ها گزارش شده است.

سازمان اروپایی شماره تماس اضطراری یا EENA -سازمانی که وظیفه گنجانده شدن و ادغام AML در هنگام تماس‌های اضطراری را دارد- گفته که با وجود اینکه AML رفته رفته در کشورهای بیشتری فعال می‌شود، هنوز اپل با این سازمان همکاری نکرده است.

حالا ممکن است این سؤال برای شما پیش بیاید که تفاوت AML با اپ‌های دیگری که هنگام بروز مشکلات اضطراری موقعیت کاربر را به اطلاع دوستان، خانواده، پلیس، آتش‌نشانی یا اورژانس‌ها می‌رسانند، چیست؟

برای استفاده از AML کاربر اصلا لازم نیست که اپلیکیشن‌ای نصب کند و کاری انجام بدهد، همه چیز در صورت گرفتن شماره‌های تماس اضطراری به صورت خودکار صورت می‌گیرد.

در صورت برقراری تماس، به صورت خودکار رهیاب جهانی ماهواره‌ای گوشی و وای فای آن روشن می‌شود و به صورت خودکار پیامکی به سرویس‌های اضطراری فرستاده می‌شود که حاوی موقعیت کاربر است.

AML در حال حاضر ۴ هزار بار دقیق‌تر از شیوه سنتی تعیین موقعیت گوشی بر اساس فاصله گوشی از دکل‌های مخابراتی عمل می‌کند.

البته این طور هم نیست که اپل به فکر کاربران خود در مواقع اضطراری نباشد، این شرکت قابلیت SOS را در ساعت اپل و قابلیت ارسال فرمان اضطراری را در آی‌فون گنجانده است.

همان طور که گفتیم روز به روز کشورهای بیشتری از AML استفاده می‌کنند و موارد زیادی از نجات زندگی افراد هم به خاطر همین فناوری گزارش می‌شود. مثلا در ژانویه در لیتوانی، یک کودک ۸ ساله به سادگی توانست به یک تماس اضطراری جان پدرش را که ناهشیار شده بود، نجات بدهد

دقت AML بسیار زیادی است و می‌تواند با تقریب حدود ۶ متر، موقعیت کاربر را نشان بدهد.

در کشورهای توسعه‌یافته میزان استفاده از AML بسیار زیاد است. مثلا در انگلیس هر روز، ۱۵ هزار تماس اضطراری همراه با AML  دریافت می‌شود.

برآورد می‌شود که در همه کشورهای اروپایی AML  فعال بشود و این فناوری در همه گوشی‌های هوشمند گنجانده شود، در عرض یک دهه آینده جان ۷۵۰۰ نفر نجات داده خواهد شد.

منبع

پزشک اول...
ما را در سایت پزشک اول دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ممد رسول onepezeshk بازدید : 220 تاريخ : جمعه 20 مرداد 1396 ساعت: 4:37