چگونه تاریخچه ویدئوهایی را که در یوتیوب تماشا می‌کنیم، پاک کنیم؟

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

چکیده : همه ما در مفهوم یوتیوب تعریف ویدیوهایی مفهوم تماشا تعریف کردیم که شاید برای دیگران عجیب و غریب... با عنوان : چگونه تاریخچه ویدئوهایی را که در یوتیوب تماشا می‌کنیم، پاک کنیم؟ بخوانید :

همه ما در مفهوم یوتیوب تعریف ویدیوهایی مفهوم تماشا تعریف کردیم که شاید برای دیگران عجیب و غریب باشد. به فیلم‌ها، سریال‌ها، کلیپ‌ها و آموزش‌هایی علاقه داریم که شاید دیگران بی‌خبر باشند و نخواهیم کسی هم متوجه این رازها شود:)

اپلیکیشن‌های مفهوم یوتیوب تعریف در اندروید و iOS هم مانند تمام اپلیکیشن‌های دیگر، مفهوم تاریخچه تعریف ‌ای از بازدیدها و مفهوم تماشا تعریف های من و شما نگه‌داری می‌کند. این مفهوم تاریخچه تعریف می‌تواند گاهی اوقات به درد بخور باشد و شما به ویدیویی دیده شده در مدت‌ها پیش رجوع کنید ولی از آن طرف، می‌تواند به دیگران بگوید چه ویدیوهایی را تماشا کردید.

اگر تمایل ندارید دیگران بدانند در یوتیوب چه ویدیوهایی تماشا کردید؛ بهتر است تاریخچه خود را پاک‌سازی کنید. برای شروع وارد اپلیکیشن YouTube موبایل شوید:

روی آیکون پروفایل خود در بالا گوشه سمت راست کلیک کنید. وارد بخش تنظیمات «Settings» شوید. در ادامه، وارد بخش «History and Privacy» شده و روی گزینه «Clear Watch History» ضربه بزنید.

اگر از نسخه دسکتاپ YouTube استفاده می‌کنید؛ برای پاک‌سازی تاریخچه خود مراحل زیر را دنبال کنید:

کلمه «YouTube» را در مرورگر خود جست‌وجو کنید. روی آیکون سه خط (همبرگری) در بالا گوشه سمت چپ سایت یوتیوب کلیک کنید. وارد بخش «History» شده و گزینه «Clear All Watch History» را بزنید.

مدیریت تمام تماشاها و ورود ناشناس

افزون بر این، شما می‌توانید گزینه «Pause Watch History» را انتخاب کنید که تماشای تاریخچه بازدیدهای شما را به طور موقت متوقف خواهد کرد. این گزینه زیر گزینه «Clear All Watch History» است.

چنین گزینه‌‌ای هم در اپلیکیشن‌های موبایل یوتیوب وجود دارد تا از پاک‌سازی تاریخچه بازدیدهای خود جلوگیری کنید ولی امکان پخش آن‌ها وجود نداشته باشد.

خوش‌بختانه، سرویس یوتیوب گزینه‌ها و ابزارهای متنوعی برای ردگیری فعالیت‌تان در این شبکه اجتماعی دارد. گزینه «Manage All Activity» خط به خط به شما نشان می‌دهد در این سرویس چه ویدیوهایی را مشاهده کردید یا سراغ‌شان رفتید ولی تماشا نشدند.

حتی یوتیوب می‌تواند شما را به طور ناشناس وارد سرویس خود کند. برای استفاده از این قابلیت که اوایل امسال افزوده شده؛ وارد پروفایل خود شده و گزینه «Turn on Incognito» را انتخاب کنید. به همین طریق هم می‌توانید این گزینه را خاموش کنید.

منبع

...
نویسنده : ممد رسول بازدید : 3 تاريخ : چهارشنبه 28 آذر 1397 ساعت: 16:52