نگاهی به گجت پر سروصدای نمایشگاه CES 2018: تلفیقی از لپ‌تاپ و اسمارت‌فون در پروژه لیندای ریزر

ساخت وبلاگ

تا کنون چندین شرکت از جمله ایسوس محصولات تلفیقی عرضه کردند تا از لپ‌تاپ و اسمارت‌فون با هم استفاده شود. این پروژه‌ها ناموفق بوده و هیچ‌گاه با استقبال کاربران در بازار روبرو نشدند.

اکنون؛ شرکت معروف سازنده تجهیزات گیمینگ ریزر در نمایشگاه CES 2018 پروژه لیندای خود را معرفی کرد و به دنبال آزمودن بخت‌اش در این بازار است.


آگهی متنی میان‌متنی:
قاتل رؤیاهای تو کیست؟ (کتاب الکترونیک رایگان)


پروژه لیندا خیلی ساده می‌خواهد کاری کند که کاربران به جای داشتن یک اسمارت‌فون و یک لپ‌تاپ و شاید یک تبلت، تنها یک اسمارت‌فون داشته باشند. ریزر برای این منظور از سخت‌افزاری شبیه به لپ‌تاپ رونمایی کرده است که اسمارت‌فون ریزر روی آن سوار می‌شود و آن‌گاه به شکل یک لپ‌تاپ قابل استفاده است.

تبدیل گوشی به کامپیوتر

سخت‌افزار لیندا همان لپ‌تاپ ریزر بلید استیلت این شرکت است که چندی پیش معرفی شد با این تفاوت که سفارشی شده و ضخامت آن اندکی افزایش یافته است.

گوشی ریزرفون در حالت عادی یک اسمارت‌فون مشابه دیگر اسمارت‌فون‌ها بازار است. روی سخت‌افزار لیندا و در محل ترک‌پد؛ محل قرارگیری و سوار کردن ریزرفون تعبیه شده است. وقتی گوشی به سخت‌افزار لیندا اضافه می‌شود؛ نقش یک ترک‌پد را پیدا می‌کند و دیگر گوشی تلفن همراه نیست.

وقتی ریزرفون درون شکاف ترک‌پد قرار می‌گیرد؛ کاربر با زدن یک کلید سخت‌افزاری باعث می‌شود درگاه USB Type-C به طور مستقیم به ریزرفون متصل شود و گوشی را در جای خود قفل کند.

جالب است بدانید که تمام قدرت سخت‌افزار لیندا توسط گوشی تامین می‌شود. در حقیقت، درون داک و پایه سخت‌افزار لیند باتری دوم و درایو ذخیره‌سازی اطلاعاتی حدود ۲۰۰ گیگابایت گنجانده شده است.

گوشی ریزرفون وقتی روی این سخت‌افزار می‌نشیند؛ توسط باتری دوم شارژ هم می‌شود. پردازنده ریزرفون؛ اسنپدراگون ۸۳۵ است که قدرتی مشابه برخی از لپ‌تاپ بازار دارد.

سیستم‌عامل ریزرفون و به تبع آن سخت‌افزار لیندا اندروید است و از اغلب اپلیکیشن‌های روی گوشی می‌توان همانند یک تبلت اندرویدی روی لیندا استفاده کرد با این تفاوت که شما ماوس و صفحه‌کلید هم دارید.

از خیال تا واقعیت

نمونه مفهومی که شرکت ریزر از این سخت‌افزار و گوشی در نمایشگاه CES 2018 به نمایش گذاشت؛ هنوز تا کامل شدن راه زیادی دارد. برخی از اپلیکیشن‌ها هنوز سفارشی‌سازی نشده‌اند و صفحه‌نمایش لیندا تنها محتوای گوشی را نشان می‌دهد.

ریزر سابقه طولانی در نمایش محصولات مفهومی و اولیه دارد؛ به‌خصوص در سال‌های اخیر همواره در نمایشگاه CES از گجت‌های پر هیاهویی رونمایی کرده و بعد دیگر خبری از آن‌ها نشده است.

این بار، ریزر بسیار امیدوار است که بتواند پروژه لیندا را به سرانجام برساند و این محصول چندکاربره و تلفیقی را در بازار عرضه کند. قرار است مهندسان این شرکت هنوز روی این نمونه مفهومی کار کنند و بازخوردهای جمع‌آوری شده از کاربران در نمایشگاه CES را تحلیل و مورد استفاده قرار دهند تا نمونه نهایی به خواسته و نیاز بازار نزدیک‌تر باشد.

همان‌طور که اول این مطلب گفتیم؛ شرکت‌های زیادی به روش‌های گوناگون سعی دارند یک گوشی هوشمند را به یک کامپیوتر تبدیل کنند. سیستم داک Dex سامسونگ یا موتورولا آتریکس و داک لپ‌تاپ آن از این دست محصولات هستند.

به نظر شما، چنین محصولاتی در بازار موفق می‌شوند؟ اصلا کاربران به این دستگاه نیاز دارند و برایش هزینه می‌کنند؟ حاضر هستید مثلا ۱۵۰۰ دلار برای یک چنین سیستمی بپردازید تا دیگر از لپ‌تاپ استفاده نکنید؟

منبع

پزشک اول...
ما را در سایت پزشک اول دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ممد رسول onepezeshk بازدید : 482 تاريخ : پنجشنبه 21 دی 1396 ساعت: 21:03