با بهترین اپلیکیشن‌های پیام‌رسان ایرانی و خارجی جایگزین تلگرام آشنا شوید!

ساخت وبلاگ

اتفاقی که مدت‌ها منتظرش بودیم؛ رخ داد و نرم‌افزار پیام‌رسان تلگرام از دسترس خارج شده است.

گفته می‌شود قطعی تلگرام موقتی و به خاطر اتفاقات این روزهای اخیر ایران است. کاربران منتظراند دوباره تلگرام وصل شود و از این اپلیکیشن محبوب و پرطرفدار برای ارتباطات خود یا کسب‌وکارشان استفاده کنند. البته تازه‌ترین شنیده‌ها می‌گویند که احتمال فیلتر دائمی تلگرام هم مطرح است.


آگهی متنی میان‌متنی:

به خاطر محبوبیت بالای تلگرام در نزد کاربران ایرانی، همیشه این سوال مطرح بود که اگر زمانی فرا برسد که این پیام‌رسان قابل استفاده نباشد؛ چه‌کار باید کرد و چه اپلیکیشن‌های جایگزین دیگری وجود دارد؟

در مطلب زیر سعی می‌کنیم نگاهی کوتاه به چند اپلیکیشن ایرانی و خارجی جایگزین تلگرام انداخته و آن‌ها را معرفی کنیم. به هر حال، بهتر است هر کاربر روی گوشی تلفن خود یا دسکتاپ همیشه چند اپ جایگزین برای تلگرام داشته باشد.

البته شاید همین از دسترس خارج شدن تلگرام؛ توفیقی اجباری باشد برای دسته محدودی از کاربرها. آنهایی که صرفا برای دستیابی به خبرهای تازه از تلگرام استفاده می‌کردند و حالا می‌توانند سراغ شیوه‌های بسیار بهتری مثل فناوری فید، پاکت و فلیپ بورد بروند. اما آنهایی که از تلگرام برای ارتباطات گروهی یا دو نفره و نیز سرگرمی استفاده می‌کردند، قطعا نیاز به پیدا کردن جانشینی برای آن دارند.

اپلیکیشن‌های پیام‌رسان ایرانی

در سال‌های اخیر؛ پیام رسان‌های ایرانی پیشرفت بسیار خوبی داشتند و با الگوبرداری از تلگرام سعی کردند امکانات و قابلیت‌های متنوع و زیادی به کاربران ایرانی بدهند. اگر از زیرساخت‌های سخت‌افزاری این پیام‌رسان‌ها چشم‌پوشی کنیم؛ شاید بتوان با کمی اغماض یک پیام‌رسان ایرانی را جایگزین تلگرام کرد.

توجه:

در مورد کلیه اپلیکیشن‌های پیام‌رسان ایرانی هر کاربر باید با قضاوت و بررسی فعال خود، تصمیم به مهاجرت یا عدم مهاجرت به این سرویس‌های داخلی بگیرد (هم از بعد کاربرد و هم از بعد امنیتی)

پیام‌رسان سروش

نزدیک‌ترین پیام‌رسان از نظر ظاهر و امکانات به تلگرام است. این روزها، کاربران به سوی پیام‌رسان سروش هجوم آورده‌اند و بسیاری از کانال‌ها و گروه‌های تلگرامی در حال کوچ به این پیام‌رسان هستند.

از نظر چهره ظاهری شبیه تلگرام است و قابلیت‌های ساخت گروه و کانال، چت فردی و گروهی، تماس صوتی، پرداخت غیرحضوری یا خرید شارژ و جابه‌جایی پول را دارد.

سروش برای چندین پلتفرم از جمله اندروید، iOS، ویندوز، مک‌او‌اس و لینوکس عرضه شده است و استفاده از آن رایگان است. (لینک دانلود)

پیام‌رسان آی‌گپ

آی‌گپ پیام‌رسان ایرانی دیگری است که در سال‌های اخیر توسعه و رشد بسیار خوبی داشته است. به‌خصوص اینکه این پیام‌رسان ایرانی به طور کامل از سیستم رمزنگاری پیام‌ها استفاده می‌کند و از نظر امنیت ارتباطات پیام‌رسانی مطمئن نشان می‌دهد. این موضوع برای کاربران ایرانی که همیشه دغدغه امنیت داشتند؛ اهمیت زیادی خواهد داشت.

آی‌گپ نیز بسیار شبیه به تلگرام است. امکان ساخت گروه و کانال، ویرایش پیام‌ها، ارسال پیام‌های صوتی و استیکر را فراهم می‌کند. در این پیام‌رسان می‌توانید گروه‌های ۵ هزار نفره ساخت و مدیریت کرد.

این پیام‌رسان برای اندروید، iOS، ویندوز، لینوکس عرضه شده و با مرورگر وب نیز سازگاری دارد. (لینک دانلود)

پیام‌رسان بیسفون پلاس

بیسفون پلاس توانسته در میان پیام‌رسان‌های ایرانی برای خودش نامی دست و پا کند. این اپ در نسخه‌های آخر خود به استانداردهای یک پیام‌رسان مدرن نزدیک شده است و امکان ساخت گروه و کانال را فراهم می‌کند. همین‌طور، قابلیت‌های تماس صوتی رایگان و همگام‌سازی پیام‌ها میان چندین دستگاه را دارد.

بیسفون پلاس مدعی است پیام‌ها را رمزنگاری می‌کند و امنیت کاربران را به طور کامل تامین خواهد کرد. این نرم‌افزار برای پلتفرم‌های iOS و اندروید منتشر شده است. (لینک دانلود)

پیام‌رسان گپ

محبوبیت تلگرام در ایران باعث شده بسیاری از پیام رسان‌های ایرانی از آن الگوبرداری کنند. پیام‌رسان گپ نیز در ظاهر و ویژگی‌ها شباهت زیادی به تلگرام دارد و امکانات معروف آن را ارایه می‌دهد.

این پیام‌رسان مبتنی بر وب است و می‌توانید در مرورگرهای وب نیز ازش استفاده کنید. نسخه‌های اندروید و iOS آن نیز به رایگان قابل دانلود و نصب هستند. (لینک دانلود)

اپلیکیشن‌های پیام‌رسان‌ خارجی

پیام‌رسان واتس‌اپ

واتس‌اپ پیش از تلگرام روی گوشی‌های کاربران ایرانی نصب و مطرح بوده است. تلگرام از محبوبیت آن کاست و البته در دست نبودن برخی ویژگی‌های مهم مورد نیاز کاربران در کوچ به سوی تلگرام بی‌تاثیر نبود.

به نظر می‌رسد خود تلگرام دوباره باعث افزایش کاربران و محبوبیت واتس‌اپ بشود. این پیام‌رسان در به‌روزرسانی‌های اخیر خود شاهد افزوده شدن ویژگی‌های بسیار مهمی بوده و به پرجمعیت‌ترین پیام‌رسان دنیا با یک میلیارد  کاربر تبدیل شده است.

قابلیت‌هایی مانند تماس صوتی با کیفیت و رمزنگاری پیام‌ها و مکالمات ارزش واتس‌اپ را بالا بردند ولی متاسفانه قابلیت ساخت کانال ندارد و تنها باید گروه ساخت. مانند اینستاگرام می‌توانید استوری بسازید و منتشر کنید.

واتس‌اپ برای تمام پلتفرم‌های موبایل و دسکتاپ عرضه می‌شود و یک پیام‌رسان جایگزین خوب برای تلگرام است. (لینک دانلود)

پیام‌رسان لاین

نرم‌افزار لاین نیز در دوران پیش از تلگرام میان کاربران ایرانی بسیار پرطرفدار بود. در این پیام‌رسان باز هم نمی‌توانید کانال بسازید ولی امکان ساخت گروه، تماس صوتی، چت گروهی، ساخت تایم‌لاین به سبک فیسبوک و اینستاگرام، رمزنگاری ارتباطات و برگزاری نظرسنجی و ویرایش یا حذف پیام‌ها را دارید.

لاین یک اپ پیام‌رسان حرفه‌ای و با کیفیت است. جذابیت‌هایی دارد که شاید پس از مدتی تلگرام را فراموش کنید. لاین روی پلتفرم‌های مختلف موبایل و دسکتاپ و همین‌طور نسخه سبک قابل حمل و مرورگرهای وب قابل دسترس است. (لینک دانلود)

پیام‌رسان الو

وقتی می‌خواهید از پیام‌رسان گوگل استفاده کنید؛ طبیعی است که انتظارتان هم افزایش پیدا کند. الو یکی از بهترین اپ‌های پیام‌رسان حال حاضر دنیا است. روی این پیام‌رسان هم قابلیت ساخت کانال وجود ندارد ولی می‌توانید گروه‌های ۲۵۶ نفره بسازید یا پیام‌ها را رمزنگاری کنید.

روی این پیام‌رسان می‌توانید بدون پاسخ دادن متنی به دوستان‌تان، برایشان پاسخ‌های هوشمند بفرستید و از دستیار هوشمند گوگل (گوگل اسیستنت) سود ببرید.

الو برای اندروید، iOS و وب منتشر شده است. امنیت این پیام‌رسان بالا است و سرعت بسیار خوبی در تماس صوتی دارد ولی از نظر امکانات شبیه تلگرام چندان غنی نیست. (لینک دانلود)

پیام‌رسان آی‌مسج

کاربران دستگاه‌های اپل می‌توانند از پیام‌رسان آی‌مسج به جای تلگرام استفاده کنند. از مدتی پیش امکان استفاده و فعال‌سازی راحت این پیام‌رسان در ایران فراهم شده است.

آی‌مسج امکان ساخت گروه و چت‌های گروهی را فراهم می‌کند. می‌توانید پیام‌های متنی، اسناد، عکس، ویدیو و استیکر برای دیگران بفرستید. به‌علاوه، امکان نصب بازی و اپ‌ را به شما می‌دهد. (لینک دانلود)

پزشک اول...
ما را در سایت پزشک اول دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ممد رسول onepezeshk بازدید : 291 تاريخ : دوشنبه 11 دی 1396 ساعت: 17:40