دولت ویتنام در حال آموزش لشگر سایبری ۱۰ هزار نفری برای مقابله با محتواهایی است که به باور خود جعلی و گمراه‌کننده می‌داند

ساخت وبلاگ

به گزارش رسانه‌های محلی، کشور ویتنام در حال آموزش و شکل‌دهی به یک واحد نظامی و سایبری ۱۰ هزار نفره برای مبارزه با «دیدگاه‌های اشتباه» یا به گفته خود دولت «wrongful views» است.

این واحد به نام Force 47 می‌خواهد به طور جدید و گسترده‌ای به مقابله با اطلاعات اشتباه و تحریف شده روی اینترنت و شبکه‌های اجتماعی بپردازد. یکی از وظایف این واحد، فشار وارد کردن بر رسانه‌های مجازی مانند توییتر و فیسبوک برای حذف حساب‌های کاربری، فیلم‌ها، تصاویر و مطالب مخالف نظر رهبران و دولت این کشور است.

فیسبوک در سال جاری نزدیک به ۱۵۹ حساب کاربری را به درخواست دولت ویتنام حذف کرده است. همچنین؛ سایت یوتیوب در طول هفته گذشته نزدیک به ۴۵۰۰ ویدیو یا حدود ۹۵ درصد درخواست‌های دولت را از روی سرورهای خود پاک کرده است.

مجلس ملی این کشور نیز در حال بررسی لایحه‌ای است که شرکت‌های فناوری را ملزم به ذخیره‌سازی اطلاعات روی سرورهای داخلی می‌کند.

هراس از نفوذ اینترنت و شبکه‌های اجتماعی

در سال‌های اخیر، کشور ویتنام بر خلاف چین، درهای خود را به سوی کشورهای فناوری دره سیلیکون باز کرده است. شرکت آلفابت به طور گسترده‌ای شروع به فعالیت در ویتنام کرده است و شرکت‌های دیگری مانند فیسبوک، گوگل و توییتر می‌توانند به طور آزادانه در این کشور کار کنند. برخی سایت‌ها و شرکت‌های خدماتی مانند وی‌چت، QQ یا Baidu و Weibo نیز سرویس‌های محلی راه‌اندازی کردند.

بیش از ۶۰ درصد از ویتنامی‌ها به اینترنت دسترسی دارند و بیش از ۶۰ درصد جمعیت این کشور جوان و زیر ۳۵ سال هستند. بنابراین؛ می‌توان گفت ویتنام کشوری جوان با نیروهایی همیشه آنلاین است که می‌توانند به طور بالقوه از شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی تاثیرپذیری زیادی داشته باشند.

به همین دلیل؛ دولت ویتنام روی انتشار اطلاعات جعلی یا مطالب علیه دولت و رهبران این کشور حساس است و دارد نیروهایی ویژه برای رصد و حذف آن‌ها از روی اینترنت آموزش می‌دهد. این کشور هر هفته درخواست‌های زیادی برای فیسبوک و توییتر می‌فرستد اما این دو شبکه اجتماعی سعی می‌کنند به تمام درخواست‌های ویتنام پاسخ مثبت ندهند.

فیسبوک غالبا سعی می‌کند گزارش‌های دولت علیه حساب‌‌های کاربری جعلی و مطالب دشمن‌ستیزانه را دریافت و مورد بررسی قرار دهد و آن‌هایی که صحیح تشخیص می‌دهد را حذف کند.

در هفته‌های اخیر؛ اریک اشمیت، مدیرعامل شرکت آلفابت نیز با مدیران دولتی این کشور به توافق رسیده است تا محتوای نادرست را از روی شبکه یوتیوب حذف کند.

منبع

پزشک اول...
ما را در سایت پزشک اول دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ممد رسول onepezeshk بازدید : 281 تاريخ : جمعه 8 دی 1396 ساعت: 4:50